VELKOMMEN TIL ELVERDAMSSKOLEN

Elverdamsskolen er en skole med 4 afdelinger placeret i hhv. Stestrup, Store Merløse, Tølløse og Ugerløse.

Vi har omkring 940 elever fra. 0. - 9. klasse, hvor afdelingerne i Stestrup, Store Merløse og Ugerløse har til og med 6. klasse. Efter 6. klasse samles de unge mennesker i Tølløse, hvor hele udskolingen er samlet i et attraktivt ungdomsmiljø.

Elverdamsskolen prioriterer et godt børnefællesskab, hvor børnene kan lide at være sammen med hinanden og hvor ingen udelukkes fra fællesskabet. Vores undervisning og opdragelse fokuserer på børnenes styrkesider, og vi arbejder vedvarende med at udvikle og forbedre læringsmiljøet med udgangspunkt i forskningsbaseret viden, da vi allerhelst vil gøre mest af det der virker.

Vi har fokus på høj faglighed, og lærere og pædagoger uddannes bl.a. i CL (Cooperativ learning) og LP (Læringsmiljø og pædagogisk analyse).

Ovenover findes en mere detaljeret præsentation af hver enkelt afdeling/SFO.

Elverdamsskolen - klogere på livet!